Kategóriák

Bemutatkozás

Tíz évvel ezelőtt kezdtem el érdeklődni alternatív terápiák iránt. Ekkor még csak nyelvtanárként a tanári továbbképzések mellett érdekességként végeztem tanfolyamokat, mára viszont a természetgyógyászat, a kineziológia lett a fő tevékenységem.

Tanultam rajzpszichológiát, fül- és testgyertyázást, marmagyógyászatot, ayurvédát, kristálymasszázst, reflexológiát, numerológiát, kronobiológiát. Részt vettem egy négy éves önismereti tréningen és kommunikációs tréningen. Elvégeztem a Magyarországi Dúlák Egyesülete által szervezett dúla-képző tanfolyamot.

Hivatalos vizsgát tettem kineziológiából, életviteli tanácsadásból, fülakupunktúrás addiktológiából és bioenergetikából. Egészségügyi Minisztériumi engedéllyel rendelkezem. (Működési nyilvántartási igazolvány száma: 190675206765)

Mint három gyermekes édesanya, mint tanár, mint kineziológus látom, mennyire fontos, hogy egységben, harmóniában legyünk magunkkal, családunkkal, környezetünkkel. Sok feszültséget hozunk a gyerekkorunkból, a munkahelyünkről, a kapcsolatainkból. Csak rajtunk múlik, mennyire engedjük, hogy  a stressz, a rég elfeledett negatív élmények kormányozzák az életünket. Ennek leküzdéséhez kínálok segítséget.

„Az utadon egyedül kell menned, én csak a kezedet fogom és biztatlak.”

 

Kapcsolat

Leave a Reply